'De magie van een nieuw begin'


Shirley Martina

Ik houd van salsa dansen, 80's muziek, wandelen en tijd besteden met familie en vrienden.

Ik houd daarnaast van reizen. Bali was een absoluut hoogtepunt.

Ik ben een blij ei, krachtig en heb een aanstekelijke drive.

Over Shirley Martina

Ik heb een achtergrond in Bedrijfskunde, Finance, Marketing en Coaching. Ik heb mijn Bachelor in Bedrijfskunde behaald aan de Vrije Universiteit in 2014 en sindsdien heb ik een rijke ervaring opgebouwd in deze vakgebieden.

Mijn reis begon met het behalen van mijn diploma, maar mijn echte avontuur begon jaren eerder toen ik mijn eerste stappen zette in de financiële wereld. Hier ontdekte ik de kracht van cijfers en analyses in het begrijpen van zakelijke kansen en uitdagingen. Mijn passie voor marketing volgde al snel, waarbij ik leerde hoe je merken kunt opbouwen en versterken in een competitieve markt.

Mijn carrière heeft me in contact gebracht met de wereld van start-ups. Ik heb de ups en downs van het ondernemerschap zelf ervaren en heb waardevolle inzichten opgedaan in het bouwen en schalen van nieuwe bedrijven.

Naast mijn ervaring in Finance en Marketing, heb ik ook mijn roeping gevonden in coaching. Als gediplomeerd coach met een NOBCO certificering heb ik ondernemers geholpen om hun doelen te bereiken en obstakels te overwinnen. Ik geloof in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en begeleiding om individuen en teams naar succes te leiden.

Een ander facet van mijn expertise is mijn opleiding in familieopstellingen. Dit heeft mijn begrip van interpersoonlijke relaties verdiept en me geholpen om effectiever te communiceren en conflicten op te lossen, zowel op professioneel als persoonlijk niveau.

Met mijn diverse achtergrond en ervaring ben ik toegewijd aan het helpen van ondernemers bij het ontwikkelen van strategieën, het overwinnen van uitdagingen en het bereiken van groei. Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking en ben altijd enthousiast om nieuwe kansen te verkennen.